Wie zijn wij

Marco van der Sluis

Diverse watersporten zijn van kinds af aan mijn grootste hobby. Met name zeilen, windsurfen en wakeboarden.

Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als financieel adviseur, heb ik de mooie kans gekregen mijn hobby te mogen combineren met mijn commerciële werkervaring in de vorm van jachtmakelaar.

Ik heb met succes mijn studie tot EMCI jachtmakelaar afgerond. Inmiddels werk ik ruim 15 jaar in de watersportbranche en ben ik gecertificeerd als jachtmakelaar / taxateur.

Mensen helpen bij het vinden van hun (droom)jacht of juist het verkopen hiervan geeft mij veel voldoening. Het verkoopproces en aankoopproces begeleid ik graag en daarnaast hecht ik veel waarde aan de after sales service.

Graag tot ziens bij House of Yachts.

 

Arjan van der Raad

Zes jaar geleden was ik op zoek naar een nieuwe bijbaan voor op de zaterdagen naast mijn HBO studie. Na twee jaar als taxichauffeur gewerkt te hebben wilde ik iets nieuws en ik kwam terecht in de haven van Bruinisse bij House of Yachts.

Inmiddels maak ik alweer enige jaren deel uit van het team van House of Yachts. Iedere dag leer ik weer nieuwe dingen. Zorgen dat de schepen er netjes en verzorgd bij liggen, het tuigen en afleveringsklaar maken van de schepen tot en met technische werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde.

 

 

 

 

Dian de Waal

Sinds mei 2009 ben ik het eerste aanspreekpunt bij House of Yachts. Twee dagen in de week ben ik als receptioniste / telefoniste werkzaam. wellicht dat u mij aan de telefoon krijgt of voorzien wordt van een kopje koffie tijdens uw bezoek aan ons kantoor in Bruinisse.

Inmiddels heb ik veel kennis opgedaan van het reilen en zeilen bij een jachtmakelaardij. Met name op het gebied van computerwerkzaamheden en alle andere administratieve werkzaamheden die een jachtmakelaardij met zich meebrengen.

Tot ziens in Bruinisse, de koffie staat klaar!